Tel. 050-3540-3491
〒113-0022 東京都文京区千駄木4-24-7
2012.08.12-21 @インドネシア、ジャカルタ‐ボゴール
2012.09.08-15 @スイス、ベルン‐チューリッヒ
冷凍米飯の氷結晶計測に基づく凍結・保存条件の最適化
(前川製作所、FKC)
○河野晋治、川村いづみ、山上伸一、相良泰行
溶融塩の配合割合と溶融時間がプロセスチーズの粘弾性に及ぼす影響評価§
(東大大学院農学生命科学研究科、森永乳業、FKC)
○守田愛梨、池上翔馬、荒木徹也、相良泰行
プログラムはこちら→http://www.jsfst.or.jp/taikai/2012/59taikai.htm
§Application of Five Senses Communication Model to Design The Palatability
of Green tea Beverage§
Yasuyuki SAGARA, Food Kansei Communications,Japan
§Developments of Integrated Quality Evaluation and Design systems for Natural
Cheese§
Airi MORITA*1,Tetsuya ARAKI*1,Masahiro SUMI*2,Koichi YOSHIDA*3,Reiko UEDA*4and Yasuyuki SAGARA*4
*1 Graduate School of Agricultural and Life sciences,The University of
tokyo,Japan
*2 Product Evaluation Center, Morinaga Milk Industry CO.,LTD.,Japan
*3 Alpha M.O.S Japan K.K, Japan
*4 Food Kansei Communications Corp., Tokyo, Japan
§The optimum storage conditions for frozen cooked rice based on viscoelasticity,ice
crystal and sensory evaluation§
S.Kono*1,I.Kawamura*1,Y.Sagara*2
*1 Mayekawa Mfg.Co.,Ltd.,Japan
*2 Food Kansei Communication,Japan
【論文題目】食パンの焼成プロセスにおける着色と香気特性に関する研究
【学位取得者】三栄源エフ・エフ・アイ株式会社 大西正展
論文目録
§Characteristic Coloring Curve for White Bread during Baking§
(Onishi M., Inoue M., Araki T., Iwabuchi H. and Sagara Y.)
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry 75(2) 255-260. 2011年2月
§Odorant Transfer Characteristics of White Bread during Baking§
(Onishi M., Inoue M., Araki T., Iwabuchi H. and Sagara Y.)
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry 75(2) 261-267.2011年2月
§A PTR-MS-Based Protocol for Simulating Bread Aroma during Mastication§
(Onishi M., Inoue M., Araki T., Iwabuchi H. and Sagara Y.)
Food and Bioprocess Technology. 2011年
〒113-0022
東京都文京区千駄木4-24-7
トーアマンション1階
TEL 050-3540-3491
FAX 03-5832-9361
E-mail: manager@foodkansei.
or.jp