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原著論文

  • 食感性工学
    1. Ai Miyanari, Yoshiki Kaneoke, Yasuki Noguchi, Manabu Honda, Norihiro Sadato, Yasuyuki Sagara, Ryusuke Kakigi
      Flavor design of sesame-flavored dressing using gas chromatography/olfactometry and food kansei model, Food Sci. Technol. Res., 12(4), 261-269(2006)
    2. Gakuro Ikeda, Akiko Tomizawa, Yuriko Imayoshi, Hisakatu Iwabuchi, Tomoyuki Hinata, Yasuyuki Sagara
      Flavor design of sesame-flavored dressing using gas chromatography/olfactometry and food kansei model, Food Sci. Technol. Res., 12(4), 261-269(2006)
    3. Ai Miyanari, Yoshiki Kaneoke, Aya Ihara, Shoko Watanabe, Yasuhiro Osaki, Takeshi Kubo, Amami Kato, Toshiki Yoshimine, Yasuyuki Sagara, Ryusuke Kakigi
      Neuromagnetic changes of brain rhythm evoked by intravenous olfactory simulation in humans, Brain Topography, 18(3), 189-199(2006)
    4. Mizuki Tsuta, Tomohiro Takao, Jyunnichi Sugiyama, Yukihiro Wada, Yasuyuki Sagara
      Foreign Substance Detection in Blueberry Fruits by Spectral Imaging, Food Science and Technology Reserch, 12(2), 96-100(2006)(2)
    5. 蔦 瑞樹, 丸山夏彦, 等々力 節子, 杉山純一, 相良泰行
      近赤外分光法によるデンプンγ線照射の影響評価, 日本食品科学工学会誌, 52(4), 183-189 (2005)
    6. 蔦 瑞樹, 一ノ瀬 修一, 小川紋弘, 杉山純一, 相良泰行
      マルチバンドイメージスキャナの開発と近赤外分光イメージングへの応用:メロンの糖度分布可視化, 日本食品科学工学会誌, 51(5), 247-253 (2004)
    7. Gakuro Ikeda, Hajime Nagai, Yasuyuki Sagara
      Development of Food Kansei Model and Its Application for Designing Tastes and Flavors of Green Tea Beverage, Food Sci. Technol. Res., 10(4), 396-404 (2004)
    8. Akiko Tomizawa, Yasuyuki Sagara
      Nondestructive Acoustic Firmness Tester Detects the Effect of Manure on Muskmelon Texture, Hort Science, 39(1), 142-145 (2004)
    9. 日置真由美, 池田岳郎, 永井元, 津田泰弘, 相良泰行
      苦味を特徴とする継続摂取が嗜好獲得に与える影響, 日本味と匂い学会誌, 10(3), 785-788(2003)
    10. 富澤晶子,池田岳郎,今吉有里子,加古尚久,相良泰行
      GC/Olfactometryを用いた胡麻ドレッシングの開発, 日本味と匂い学会誌, 10(3), 795-798(2003)
    11. 池田岳郎, 日置真由美, 相良泰行, 永井 元
      ビター系嗜好飲料に対する食感性モデリングの検討, 日本味と匂学会誌, 10(3), 769-772 (2003)
    12. 蔦 瑞樹, 杉山純一, 相良泰行
      近赤外分光イメージング手法の基礎と応用−メロン糖度分布の可視化事例, 映像情報メディア学会技術報告, 26(14), 13-18 (2002)
    13. 蔦 瑞樹, 杉山純一, 相良泰行
      ハイパースペクトルシステムによる近赤外分光イメージング―メロン糖度分布の可視化事例―, 映像情報メディア学会誌, 56 (12), 2037-2040 (2002)
    14. 日置 真由美, 池田 岳郎, 永井 元, 相良泰行
      消費者の感性を考慮した茶飲料設計手法に関する研究(2), 日本味と匂学会誌, 9(3), 557-560 (2002)
    15. 池田岳郎, 日置真由美, 相良泰行, 永井 元
      消費者の感性を考慮した茶飲料設計手法に関する研究(1), 日本味と匂学会誌, 9(3), 553-556 (2002)
    16. Mizuki Tsuta, Junichi Sugiyama, and Yasuyuki Sagara
      Near-infrared imaging spectroscopy based on sugarabsorption band for melons, Journal of Agricultural Food Chemistry 50(1), 48-52 (2002)
    17. 池田岳郎, 日置 真由美, 相良泰行, 永井 元
      緑茶飲料に対する消費者の嗜好性評価システムの開発, 日本味と匂学会誌, 8(3), 499-502 (2001)




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